Artikelen 1 tot 10 van 25 in totaal

per pagina

Binnen 5 uurtjes klaar

Polstra
Via de chat heb ik contact gehad met de directeur van Pavento. Ik wist helemaal niks over beveiligingssystemen en ook niet hoe het werkte. Ik heb toen meer informatie gevraagd via de chat en heb hier ook direct antwoord op gekregen. Toen heb ik een advies gesprek aangevraagd en is Jelle Maat bij mij thuis geweest om te kijken wat voor beveiliging ik nodig zou hebben. Toen heb ik een aangepaste offerte gekregen en akkoord gegaan. Een week later kon alles al geinstalleerd worden door een van de monteurs van Pavento. Dit was zeer vlot gegaan en binnen 5 uurtjes was hij klaar.

Goede recensies

Mevr. de Kort
Goede kwaliteit en service. Ook goede recensies te lezen op de website.

Meldkamer

Karin Wetering
Wij hebben een alarmsysteem aangesloten op de meldkamer via Pavento. Geen camera's . Dit willen wij wel nog gaan doen maar hadden hier toen het budget niet voor. Toch vinden wij dit heel erg jammer dat dat budget er niet was want sinds dat wij het alarmsysteem hebben is er bij ons geprobeerd in te breken. De dader(s) is/zijn gevlucht zodra ze het alarm af hoorde gaan. Er is gelukkig dus niks weg gehaald. De inbrekers hadden een raamsluiting geforceerd om zo het raam open te doen. De binnen en buiten sirene ging zo hard af dat alle buren het hebben gehoord en onze eigen buren de een van de daders weg is gereden op een scooter. Wij denken dat er nog een 2e dader rondloopt omdat de daders dit soort dingen meestal niet alleen doen.

Een zeer groot compliment

Fam. Oestgeest
Afgelopen maandag heeft Dhr. Maat van Pavento bij ons een beveiligingssysteem geplaatst. Hierbij wil ik u laten weten dat dit naar volle tevredenheid is. Dhr. maat heeft tijdens de installatie wat dingetjes uitgelegd en daarna ook de werkwijze. Het was vooral een duidelijke uitleg en de nette wijze van werken tijdens het monteren zijn een zeer groot compliment waard!

Vertraging van het internet

Fam. Zijlstra
Ik ben alleen gegaan voor de camera's van Pavento. Via een kennis van mij kwam ik op de website terecht en het zag er allemaal heel professioneel uit. Ik heb 4 camera's hangen nu en ze doen het goed. Als ik de beelden terug wil kijken geeft het soms wel een beetje vertraging door het internet. Voor de rest werkt het uitstekend.

Binnen 2 dagen al binnen

Irma boekensteijn
Het systeem al binnen 2 dagen binnen gehad. Keurig verpakt. De installatie ging best wel vlot, heb er zelf wel aardig verstand van. Het meeste werk zat in het koppelen van alle componenten, wat achter eenvoudiger is als het lijkt. De camera gaf in het begin wel een probleem met de verbinding maar ook dit was snel opgelost. De app werkt redelijk snel en naar behoren. Hierdoor kijk je vaak naar de actuele status. Ben er erg tevreden over.

Alles werkt goed

Wouter
Het beveiligingssysteem van Pavento heb ik enkele dagen geleden ontvangen en geïnstalleerd. Alles werkt goed.

Extra componenten

Bert Water
Soep en een eenvoudig systeem. Het basissysteem is erg handig en was meteen werkend. Het aanmelden van de extra componenten heeft wel wat tijd en moeite gekost maar is uiteindelijk wel zelf gelukt.

Snel reageren

Piet Verlaat
Geweldig systeem van Jablotron. de app is nog even wennen maar alles is duidelijk en overzichtelijk. Zodra het alarm aanstaat en ik langs de bewegingsmelder loop gaat het alarm meteen af. De buiten sirene is ook heel luid zodat de mensen in de straat het ook kunnen horen als er wat gebeurd. Dit vind ik een groot voordeel. Ook hebben wij magneet contacten op de klapramen in de slaapkamers. Dit hebben wij express gedaan vanwege dat mensen gewoon een ladder tegen het raam aan kunnen zetten. Zodra het alarm afgaat en ik niet thuis ben kunnen mensen toch snel reageren.

Goede kwaliteit en service

vd Vaart
Ik heb al een aantal offertes gestuurd een paar weken geleden. Een dag later werd ik benaderd door Pavento. Ik wist niet wat voor bedrijf het was want ik woon zelf in België. Toen ben ik de recensies gaan lezen op hun website en was hier zeer over te spreken. Aan Pavento heb ik toen gevraagd of ze ook installeren in België en dit deden ze inderdaad. Toen een aangepaste offerte gevraagd want ik wist zelf wat ik nodig zou hebben i.v.m het oude systeem wat wij hadden maar dit was kapot gegaan en dat bedrijf wat dat had geïnstalleerd was failliet. Daarom moest ik nu op zoek naar een ander bedrijf. Tot op heden heb ik hier zeker nog geen spijt van, want Pavento levert goede kwaliteit en service.

Artikelen 1 tot 10 van 25 in totaal

per pagina
[profiler]
Memory usage: real: 33292288, emalloc: 32951848
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem