Jablotron JK-84V LAN en PSTN module draadloos beveiligingssysteem voor thuis

Basispakket Jablotron JK-84V LAN en PSTN module is een voorgeprogrammeerd draadloos beveiligingssysteem inclusief jablotron app Het heeft het Jablotron JA-82K controlepaneel als centrale, met ingebouwd LAN en backup telefoonkiezer. De LAN module wordt voornamelijk gebruikt in combinatie met een alarmcentrale (PAC).

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 778,00

* Verplichte velden

Jablotron
alarmsystemen-bedrijf-beveiliging-woning-winkel-bewaking

Al meer dan 20.000 klanten hebben gekozen voor Pavento.

alarm-beveiliging-bedrijf-installeren-aanschaffen-goedkoop alarmsysteem

Al onze producten zijn altijd van hoge kwaliteit.

beveiligingssysteem-kopen-jablotron-huis-beveiligingscamera-plaatsen

Veilig betalen door SSL verbinding en levering binnen 2 werkdagen.

inbraak alarm kopen-huis beveiligingssysteem-prijzen-huis beveiliging alarm

Bel 088 - 730 1000 als u vragen heeft

beveiligingssysteem thuis-ant inbraak-alarm voor thuis-alarmsystemen-woning-prijzen

Wilt u advies? Vraag een gratis adviesgesprek aan

beveiligingssysteem-alarmsystemen-camera-camerasysteem-infrarood camera

Voordelige installatie door onze eigen gecertificeerde installateurs

Productbeschrijving

Details

Jablotron JK-84V LAN en PSTN module 

Het Jablotron JK-84V LAN en PSTN module beveiligingssysteem voor thuis is een Jablotron Oasis startkit op basis van het Jablotron JA-82K controlepaneel.
 
Het beveiligingsysteem bestaat uit:
Bij dit beveiligingsysteem voor thuis is het controlepaneel voorzien van een JA-80V - PSTN-/LAN-kiezer.
 
Jablotron Oasis is een modern draadloos en hybride beveiligingssysteem voor thuis dat veel zorgen wegneemt. Het systeem kan onder andere worden toegepast voor de bescherming van huizen, winkels, kantoor- en bedrijfspanden, werkplaatsen en vakantiehuizen. Het beveiligingssysteem kan brandmeldingen doorgeven, maar ook meldingen van overstroming, risico op bevriezing of oververhitting, gezondheidsproblemen, inbraak en andere risico's. Het beveiligingssysteem kan optioneel met een draadloze bewegingsdetector met ingebouwde fotocamera (JA-84P) geïnstalleerd worden. Daardoor kan het alarm afbeeldingen naar mobiele telefoons, computers en alarmcentrales versturen en kunt u zien wat er rondom uw huis of bedrijf gebeurt.
 
Oasis is een draadloos systeem voor een eenvoudige installatie, maar kan ook traditioneel bekabeld geïnstalleerd worden. Bedrade en draadloze randapparatuur kan ook gecombineerd worden (dit heet hybride). Daardoor kan het volledig draadloos, bedraad, of met een combinatie van beide gebruikt worden.

 

Extra informatie

Extra informatie

Korte omschrijving

Basispakket Jablotron JK-84V LAN en PSTN module is een voorgeprogrammeerd draadloos beveiligingssysteem inclusief jablotron app Het heeft het Jablotron JA-82K controlepaneel als centrale, met ingebouwd LAN en backup telefoonkiezer. De LAN module wordt voornamelijk gebruikt in combinatie met een alarmcentrale (PAC).

Merk Jablotron

Beoordelen

geweldig systeem Review door de Koning
Prijs
Service
Kwaliteit
Het is een vrij simpel alarmsysteem met niet al te veel poespas. Binnen dit systeem werkt alles zeer duidelijk en overzichtelijk. Vooral het bijgeleverde bedieningspaneel vind ik zeer gebruiksvriendelijk. Het grote voordeel bij het installeren was dat alles draadloos is. Je kan zelf bepalen waar je de alarmonderdelen ophangt. De bewegingsmelders zijn makkelijk te monteren. Qua software informatie leek het in het begin ingewikkeld. Maar na het even goed te hebben uitgezocht had ik het mezelf helemaal eigen gemaakt.De sirene vond ik qua geluid iets te zacht. Voor de rest is het een prima alarmsysteem met veel mogelijkheden. Mocht je het huis verder willen beveiligen dan kan je het systeem simpel uitbreiden.

Prima service en snelle levering(Geplaatst op 16-06-2015)
Prima beveiligingspakket Review door Olivier
Service
Kwaliteit
Prijs
Ik heb dit Jablotron JK-84V basispakket nu een jaar in mijn beheer. Het is mijn eerste alarmsysteem dus kan het moeilijk met iets anders vergelijken. Het systeem werkt eenvoudig en is makkelijk te bedienen. In het begin was het even puzzelen maar na een klein weekje had ik het beveiligingssysteem helemaal naar eigen keuze ingesteld.

ik raad dit alarmsysteem zeker aan. Het is wel een behoorlijke investering, maar ik zeg altijd duurkoop is goedkoop. (Geplaatst op 15-06-2015)
prima draadloos alarmsysteem Review door Sam van Oostveen
Service
Kwaliteit
Prijs
Dit Jablotron OASiS JK-84V LAN / PSTN is een prima beveiligingssysteem waar ik nooit spijt van heb gekregen. Ik had dit alarmsysteem nodig om mijn vakantiehuis te beveiligen. Ik was dus genoodzaakt dit systeem zelf te installeren. Na contact te hebben opgenomen werd mij verteld dat dit alarmsysteem prima zelf te installeren is.

Ik kan dit alarm pakket echt aanraden voor andere zeker omdat het zeer makkelijk zelf te installeren is. (Geplaatst op 15-06-2015)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Jablotron JK-84V LAN en PSTN module draadloos beveiligingssysteem voor thuis

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Service
Kwaliteit

Productvragen

Vragen en antwoorden:

Stel hier uw vraag over dit product en wij gaan deze zo snel mogelijk voor u beantwoorden

* Verplichte velden

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten