Jablotron alarm Oasis beveiligingssysteem + 4 GSM kiezer

Bij dit Jablotron alarm Oasis beveiligingssysteem is de centrale uitgevoerd met een GSM-kiezer. Een complete set met onder andere 4 draadloze magneetcontacten en 4 draadloze bewegingsmelders.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1.179,00

* Verplichte velden

Jablotron
alarmsystemen-bedrijf-beveiliging-woning-winkel-bewaking

Al meer dan 20.000 klanten hebben gekozen voor Pavento.

alarm-beveiliging-bedrijf-installeren-aanschaffen-goedkoop alarmsysteem

Al onze producten zijn altijd van hoge kwaliteit.

beveiligingssysteem-kopen-jablotron-huis-beveiligingscamera-plaatsen

Veilig betalen door SSL verbinding en levering binnen 2 werkdagen.

inbraak alarm kopen-huis beveiligingssysteem-prijzen-huis beveiliging alarm

Bel 088 - 730 1000 als u vragen heeft

beveiligingssysteem thuis-ant inbraak-alarm voor thuis-alarmsystemen-woning-prijzen

Wilt u advies? Vraag een gratis adviesgesprek aan

beveiligingssysteem-alarmsystemen-camera-camerasysteem-infrarood camera

Voordelige installatie door onze eigen gecertificeerde installateurs

Productbeschrijving

Details

Jablotron alarm Oasis beveiligingssysteem met GSM-kiezer

Dit beveiligingssysteem kan naar wens worden aangepast. Neem gerust contact met ons op, zodat we in overleg de gewenste instellingen voor uw specifieke situatie kunnen bepalen.

U ontvangt bovendien bij elk Jablotron alarm beveiligingssysteem of set een gratis programmeerkabel.

Wij kunnen dit beveiligingssysteem voor u programmeren, zodat het helemaal aan uw wensen voldoet. Samen met u lopen we de gehele programmering door. Mocht er later nog iets aan het systeem moeten worden aangepast, dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.

Het Jablotron alarm beveiligingssysteem bevat:

- Jablotron Oasis centrale, inclusief accu en draadloze module.
- Nieuwste GSM-kiezer met doormelding naar uw eigen mobiele nummer.
- 4x JA-83P draadloze bewegingsmelder.
- 4x JA-83M draadloos magneetcontact.
- 2x PC-02G proximity tag voor extra gebruiksgemak: u schakelt het alarm zonder code gemakkelijk in en uit.
- JA-81E Bedraad bedieningspaneel.
- JA-80L Bedrade binnensirene.
- Alle bevestigingsmaterialen en beveiligingsstickers.

Wij geven op Jablotron Oasis 5 jaar garantie. U ontvangt bovendien bij elk Jablotron Oasis beveiligingssysteem of set een gratis programmeerkabel.

Wilt u een draadloos bedieningspaneel? Dan adviseren we om er een 12V-adapter bij te bestellen, zodat het bedieningspaneel niet in de slaapstand valt, of er een draadloze binnensirene bij te bestellen. Omdat een draadloos bedieningspaneel zonder adapter in de slaapstand valt, hoort u geen inloop- of uitlooppiepjesmeer. Deze komen dan uit de draadloze binnensirene.

Heeft uw woning of bedrijfspand een uitbouw? Dan adviseren wij om de ramen aan de kant van de uitbouw ook te voorzien van een magneetcontact..

Extra informatie

Extra informatie

Korte omschrijving

Bij dit Jablotron alarm Oasis beveiligingssysteem is de centrale uitgevoerd met een GSM-kiezer. Een complete set met onder andere 4 draadloze magneetcontacten en 4 draadloze bewegingsmelders.

Merk Jablotron

Beoordelen

Jablotron Oasis beveiligingspakket Review door Teun van Hout
Service
Kwaliteit
Prijs
Na lang wikken en wegen ben ik bij dit alarmsysteem van Jablotron gekomen. Ik kwam er snel achter dat dit één van de beste alarmsystemen zijn. Ik merkte dat er bij de goedkopere alarmsystemen vaak vals alarm wordt gegeven. Ik had geen zin om midden in de nacht mijn bed uit te komen vanwege een vals alarm. Ik besloot dus maar gelijk voor een hoogwaardig alarmsysteem te gaan. Zo kwam ik bij dit beveiligingspakket van Jablotron terecht. Ik had eerst nog even contact met Pavento waarna ik helemaal overtuigd was.

Vervolgens had ik het alarmsysteem gekocht. Ik keek een beetje op tegen de installatie. Dat viel mij reuze mee. In het begin was het een beetje onduidelijk hoe dit alarmsysteem geinstalleert moest worden en hoe het zo goed mogelijk werkt.

Er zat wel een enorme handleiding mee waar ik niet veel verder mee kwam. Toch even contact met Pavento opgenomen, zei vertelde mij precies hoe ik dit alarmsysteem zo goed mogelijk kon installeren.

Ik kan zeggen dat ik nu een trotse eigenaar van dit alarmsysteem ben. Hij is helemaal naar mijn eigen persoonlijkheid ingesteld. Ben blij dat ik nu een goed beveiligde woning heb. (Geplaatst op 15-06-2015)
Jablotron Oasis alarm setReview door Sven
Service
Kwaliteit
Prijs
Ik was een geruime tijd opzoek naar een volwaardig alarmsysteem. Dit was een hele zoektocht. Tot dat ik bij PaventoSafe terecht kwam. Ik had al een tijdje mijn oog op dit alarmsysteem maar was nog niet helemaal overtuigd. Toch wou ik mijn woning zo snel mogelijk beveiligen. Eerst had ik mijn vragen over dit alarmsysteem via de mail verzonden, waarna PaventoSafe telefonisch contact met me opnam. Een werknemer legde mij uit hoe dit Alarmsysteem werkt en wat het merk Jablotron inhield. Wat mij vooral had overtuigd was dat dit alarmsysteem van een zeer hoge kwaliteit is. Ik had nog even research op het internet gedaan om te kijken wat de betere merken voor alarmsystemen zijn. Jablotron Oasis was één van de merken die het vaakst het beste uit de test kwamen.

De kogel was door de kerk en ik had voor dit alarmsysteem gekozen. Nadat ik het had ontvangen had ik koste het installeren enige tijd. Ik had telefonisch contact opgenomen met PaventoSafe waarna zij mij stap voor stap hebben geholpen bij het installeren van dit alarmsysteem.

Ik heb nu een zeer fijn volwaardig alarmsysteem dat prima werkt en mij nog geen moment een vals alarm heeft gegeven. Ik kan dit beveiligingspakket echt aan iedereen aanraden. (Geplaatst op 15-06-2015)
de KokReview door Gerben
Service
Kwaliteit
Prijs
Ik was altijd opzoek naar een alarmsysteem dat je met je mobiele telefoon kon bedienen. Toen kwam ik bij de Jablotron alarm set 4 gsm kiezer. Dit pakket maakt het mogelijk je alarm systeem met je mobiel te bedienen. Er zit alles inbegrepen zoals 4 bewegingsmelders en 4 draadloze magneetcontacten.

Ik kan zeggen dat ik enorm blij ben met dit alarmsysteem. Jablotron is echt het beste wat je kan krijgen op het gebied van beveiliging. Het systeem faalt nooit en geeft vrijwel geen vals alarm. Met dit systeem kan je in 1 klap je huis of winkel professioneel beveiligingen. (Geplaatst op 12-06-2015)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Jablotron alarm Oasis beveiligingssysteem + 4 GSM kiezer

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Service
Kwaliteit
Prijs

Productvragen

Vragen en antwoorden:

Stel hier uw vraag over dit product en wij gaan deze zo snel mogelijk voor u beantwoorden

* Verplichte velden

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten