Gemakkelijke bediening

Een alarmsysteem van Pavento Safe staat synoniem voor gemakkelijke bediening. Zelfs kinderen kunnen met het systeem overweg. Juist vanwege deze eenvoudige werking kiezen steeds meer mensen voor onze producten. Met een veilig en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk alarmsysteem kan alles simpel geregeld worden.

 

Bedieningspaneel

Met het hoofdpaneel of bedieningspaneel wordt alles centraal geregeld. Alle geïnstalleerde componenten zijn hierop aangesloten. Via dit paneel wordt er in- en uitgeschakeld met een persoonlijke code. Ook een automatische tijdklok kan ingesteld worden. Het programmeren werkt uiterst simpel.

 

Afstandsbediening

Een handig en onmisbaar apparaat waarmee alles bediend kan worden. Met een noodknop waarbij geselecteerde telefoonnummers een bericht kunnen ontvangen. Beveiligd tegen verlies of diefstal met een zelf geprogrammeerde code. De makkelijkste en meest veilige manier om het alarmsysteem te gebruiken.

 

Mobiele bediening

Bij afwezigheid, of bediening op lange afstand, kan het alarmsysteem ook via de smartphone of iPhone.in- en uitgeschakeld worden. Bij een alarmmelding kan zelfs meegeluisterd worden over wat er precies aan de hand is.

[profiler]
Memory usage: real: 33816576, emalloc: 32833320
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem