Installatie Services

Wilt u uw woning goed beveiligen en een alarmsysteem en/of camera binnen of buiten de woning installeren. De installatie van uw alarmsysteem en/of camera('s) kunt u zelf doen, maar ook laten doen door onze eigen proffesionele installateurs. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring met de installatie van alarm-en camerasystemen die wij verkopen en zorgen ervoor dat uw systeem correct gemonteerd wordt, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

 

Zelf de installatie doen

 

Zelf installeren

Wanneer u handig bent en u het systeem zelf wilt installeren, zit er bij elk product die door Pavento wordt geleverd, een duidelijke handleiding die u stap voor stap door de installatie heen helpt. Ook op onze website is er voor elk product een apparte handleiding beschikbaar die u direct als .pdf kan downloaden. Zo weet u voordat u koopt al waar u aan toe bent. Mocht u er onverhoopt toch niet uit komen, dan helpt onze vriendelijke klantenservice u verder en kan evt. op afstand bepaalde configuratie-instellingen voor u veranderen. Dit kunnen wij doen door op afstand met ''Teamvieiwer'' in uw computer in te loggen, waardoor wij alles zien wat er op uw scherm gebeurd. Vindt u het achteraf toch allemaal te lastig? U heeft altijd nog de mogelijkheid om achteraf alsnog een monteur van Pavento te laten komen. Zo bent u er zeker van dat de installatie altijd wordt voltooid.

Let op!

In Jablotron alarm-systemen zijn veel instellingen beschikbaar met allemaal een eigen functie. Door instellingen foutief in het systeem te voeren, kan het voorkomen dat hierdoor storingen in het systeem worden veroorzaakt of niet naar behoren werkt. Wanneer u de instalatie door de monteurs van Pavento laat voltooien bent u er zeker van dat het hele systeem naar behoren werkt.

 

Laten Installeren

 

Laten installerenHoudt u van gemak of bent u er niet zeker van dat u zelf het systeem correct kan installeren? Kies dan voor de installatie door onze eigen proffessionele en ervaren installateurs. Deze weten over elk product precies hoe en waar deze het beste geïnstalleerd moet worden en zorgt ervoor dat alles perfect geplaatst wordt. Natuurlijk wordt alles keurig opgeruimd en worden evt. gaatjes die geboord moeten worden altijd met onze krachtige stofzuiger opgevangen.

In veel systemen die wij verkopen zijn, zijn tal van instellingen beschikbaar die ervoor zorgen dat het systeem perfect werkt en precies doet wat u van een systeem verwacht, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Wij adviseren dan ook altijd om voor onze ervaren installateurs te kiezen.

[profiler]
Memory usage: real: 31981568, emalloc: 31349504
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem