Jablotron JK-84 draadloos alarmsysteem basispakket, zonder kiezer

Het Jablotron OASiS JK-84 draadloos alarmsysteem is een professioneel (voorgeprogrammeerd) alarm met als centrale het Jablotron JA-82 controlepaneel.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 624,00

* Verplichte velden

Jablotron
alarmsystemen-bedrijf-beveiliging-woning-winkel-bewaking

Al meer dan 20.000 klanten hebben gekozen voor Pavento.

alarm-beveiliging-bedrijf-installeren-aanschaffen-goedkoop alarmsysteem

Al onze producten zijn altijd van hoge kwaliteit.

beveiligingssysteem-kopen-jablotron-huis-beveiligingscamera-plaatsen

Veilig betalen door SSL verbinding en levering binnen 2 werkdagen.

inbraak alarm kopen-huis beveiligingssysteem-prijzen-huis beveiliging alarm

Bel 088 - 730 1000 als u vragen heeft

beveiligingssysteem thuis-ant inbraak-alarm voor thuis-alarmsystemen-woning-prijzen

Wilt u advies? Vraag een gratis adviesgesprek aan

beveiligingssysteem-alarmsystemen-camera-camerasysteem-infrarood camera

Voordelige installatie door onze eigen gecertificeerde installateurs

Productbeschrijving

Details

Het Jablotron draadloos alarmsysteem JK-84 draadloos alarmsysteem is een Jablotron OASIS startkit op basis van het Jablotron JA-82K controlepaneel.
 
Het basispakket bestaat uit:
 • JA-82K - centrale / controlepaneel
 • JA-82R - radiomodule
 • JA-83m - magneetcontact voor raam of deur
 • JA-83P - bewegingsdetector PIR
 • RC-86 - afstandsbediening
 • PC-01 - proximity kaart
 • JA-81F - bedieningspaneel
 • JA-80L - binnensirene
 • SA214-2.6 - oplaadbare accu
 • JA-82T - interface USB-programmeerkabel
 • batterijen
 • deurstickers
De JK-84 wordt aangeboden als startkit. Alle componenten in deze kit zijn vanaf de fabriek voorgeprogrammeerd. Wij kunnen het systeem met eventuele uitbreidingen kosteloos en naar wens voor u programmeren.
 
Jablotron Oasis is een modern draadloos en hybride alarmsysteem dat veel zorgen wegneemt. Het systeem kan onder andere worden toegepast voor de bescherming van huizen, winkels, kantoor- en bedrijfspanden, werkplaatsen en vakantiehuizen. Het kan brandmeldingen doorgeven, maar ook meldingen van overstroming, risico op bevriezing of oververhitting, gezondheidsproblemen, inbraak en andere risico's. Het systeem kan optioneel met een draadloze bewegingsdetector met ingebouwde fotocamera (JA-84P) geïnstalleerd worden. Daardoor kan het alarm afbeeldingen naar mobiele telefoons, computers en alarmcentrales versturen en kunt u zien wat er rondom uw huis of bedrijf gebeurt. Als u dat wenst, heeft u een JA-80V PSTN-/LAN SMS Communicatiemodule of een JA-80Y/JA-82Y GSM-/GPRS Communicatiemodule nodig.
 
Oasis is een draadloos alarmsysteem voor een eenvoudige installatie, maar kan ook traditioneel bekabeld geïnstalleerd worden. Bedrade en draadloze randapparatuur kan ook gecombineerd worden (dit heet hybride). Daardoor kan het volledig draadloos, bedraad, of met een combinatie van beide gebruikt worden.
 
 

Extra informatie

Extra informatie

Korte omschrijving

Het Jablotron OASiS JK-84 draadloos alarmsysteem is een professioneel (voorgeprogrammeerd) alarm met als centrale het Jablotron JA-82 controlepaneel.

EAN nummer 8594052535808
Merk Jablotron

Beoordelen

professioneel systeemReview door Peet van Dongen
Prijs
Service
Kwaliteit
Ik ben zeer tevreden over dit draadloos alarmsysteem. Ziet er professioneel uit en het is makkelijk te installeren. (Geplaatst op 07-11-2015)
Jablotron JK-84 alarmsysteem Review door Nina
Service
Kwaliteit
Prijs
PaventoSafe heeft mij dit simpele maar super veilige alarmsysteem van hoge kwaliteit aangeraden. wat ik ook zeker aan andere kan aanraden! Zeker als je niet al te veel geld wil besteden aan een een volwaardig alarmsysteem.

Dankzij de ingebouwde PSTN kiezer heeft u een kwalitatief alarmsysteem voor een zo'n goed mogelijk beveiligde woning.

Met het Oasis draadloze bedieningspaneel is het mogelijk je alarmsysteem van afstand te bedienen. Alle GPRS-data, sms-berichten, internet-toegang antennes zijn intern weggewerkt waardoor het systeem continu uw huis optimaal beveiligd.

Met dit professionele alarmsysteem heeft u voor weinig geld een uitermate goed beveiligingssysteem in huis. (Geplaatst op 15-06-2015)
Jablotron JK-84 basispakketReview door René Steenbeek
Service
Kwaliteit
Prijs
In het begin was ik vrij huiverig nadat ik een miskoop had gedaan van een alarmsysteem van een goedkoper merk. Na een uitgebreide analyse had ik begrepen dat je met Jablotron een professioneel alarmsysteem in huis haalt. Aangezien ik ook weer niet enorm veel geld wilde besteden aan een professioneel alarmsysteem kwam ik bij dit pakket terecht. Het was de bedoeling mijn huis goed te beveiligen voor een redelijke prijs.

Door te zoeken op het internet kwam ik bij dit Jablotron JK-84 draadloos basispakket terecht. Wat ik begreep van dit pakket was dat het makkelijk zelf te installeren is. Ook kan je dit alarmsysteem makkelijk uitbreiden met bijvoorbeeld extra magneetcontacten of bewegingsmelders.

Over de adviezen van PaventoSafe ben ik zeer tevreden. Ik had in het begin vrij veel vragen met betrekking op alarm en beveiligingssystemen. Ik kreeg altijd een snelle reactie op mijn vragen. Ik proefde een enorm scala aan vakkennis en de adviezen waren van grote waarde. Na deze tips is mijn keuze op dit alarmsysteem gevallen en ik heb er geen moment spijt van. Ook de 5 jaar garantie sprak mij enorm aan.

Dit alarmsysteem is zeker voor iedereen aan te bevelen die voor niet al te veel geld hun woning of huis zo goed mogelijk wil beveiligen. (Geplaatst op 15-06-2015)
Lagerweij Review door Hugo
Service
Kwaliteit
Prijs
Het installeren van het Jablotron JK 84 draadloos basispakket was een fluitje van een cent. Alles wijst voor zich dit heeft vooral te maken omdat elke onderdeel draadloos is. Je zelf kan bepalen waar je het bedieningspaneel hangt. Vervolgens kan je kiezen waar je, je bewegingsdetectors, magneetcontacten en je sirene hangt.

Omdat je dit alarmsysteem voorgeprogrammeerd geleverd krijgt wijst alles voor zich. Tijdens de installatie had ik toch wel wat vraagjes, Wat mij vooral aansprak was dat ik ieder moment van de dag contact kon opnemen met Pavento Safe. Zij legden mij haarfijn uit hoe ik op zo'n best mogelijke manier dit alarmsysteem kon installeren.

Ik kan zeggen dat ik nooit spijt heb gehad met het aanschaffen van dit Jablotron alarmsysteem. Hij geeft mij nooit vals alarm en het werkt tot de dag van vandaag perfect! En mocht ik nog vragen hebben of interesse in een eventuele uitbreiding dan kan ik voor vragen altijd terecht bij Pavento Safe. (Geplaatst op 15-06-2015)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Jablotron JK-84 draadloos alarmsysteem basispakket, zonder kiezer

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Service
Kwaliteit

Productvragen

Vragen en antwoorden:

Stel hier uw vraag over dit product en wij gaan deze zo snel mogelijk voor u beantwoorden

* Verplichte velden

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten