Voor 1 euro per dag beveiligd 

Elke 3 minuten wordt er in Nederland ingebroken

Met het hoge aantal inbraken in Nederland is huisbeveiliging is geen overbodige luxe om uw inboedel, woning en gezin te beschermen. Als u uw huis niet beveiligd, heeft een inbreker gemiddeld maar 30 seconden nodig om uw huis binnen te dringen. Natuurlijk wilt u een inbraak voorkomen. Inbraakpreventie bestaat uit vele manieren om uw huis en dierbaren met beveiliging beter te beschermen en te zorgen voor een veilig gevoel. Met de NCP2 gecertificeerde beveiligingsystemen van Pavento Safe die 24/7 aangesloten zijn op een bemande meldkamer, zorgt u voor de beste bescherming van uw huis en familie.

 

SAFE BASIC+ ALARMSYSTEEM

Overeenkomst voor 5 jaar

Slechts € 1,- per dag

24/7 aangesloten op de meldkamer

NCP 2 gecertificeerd systeem

Inclusief installatie, service en onderhoud

SAFE BASIC ALARMSYSTEEM

Overeenkomst voor 5 jaar

Slechts € 1,50 per dag

24/7 aangesloten op de meldkamer

NCP2 gecertificeerd systeem

Inclusief installatie, service en onderhoud

SAFE BASIC CAMERASYSTEEM

Overeenkomst voor 5 jaar

Slechts € 1,- per dag

Hoogwaardig beeld met nachtzicht

Inclusief harde schijf van 1 TB

Inclusief installatie, service en onderhoud

SAFE BASIC

Bij inbraak alarmeert het alarmsysteem de meldkamerdiensten. De medewerkers van de meldkamer nemen direct contact met u op en indien nodig waarschuwen zij de politie. Bij uitval van stroom of internet blijft het alarmsysteem werken, zodat uw huis en gezin altijd optimaal beschermd zijn. En dat voor slechts € 1,- per dag!

SAFE BASIC+

Het draadloze alarmsysteem van Pavento Safe beveiligt uw huis tegen brand én inbraak. Dit pakket is uitgebreider en bevat een extra magneetcontact, bewegingsmelder en buitensirene. Uitbreiding van dit alarmsysteem is mogelijk, zodat uw inboedel, huis en gezin altijd optimaal beschermd zijn. En dat voor slechts € 1,50 per dag!

CAMERASYSTEEM

Camerabewaking schrikt af, waardoor de kans op inbraak verkleind wordt. Camerabewaking werkt niet alleen preventief; doordat de camerabeelden als bewijsmateriaal kan dienen, wordt de pakkans van inbrekers en het terugkrijgen van uw spullen vergroot. U kunt zelf live uw bewakingsbeelden in de gaten houden via uw smartphone. 

[profiler]
Memory usage: real: 31981568, emalloc: 31274568
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem