Jablotron Oasis alarm set 3 GSM-kiezer woningbeveiliging

Dit winingbeveiliging pakket bevat onder andere 3 draadloze magneetcontacten en 3 draadloze bewegingsmelders. Een compleet Jablotron Oasis alarmsysteem waarbij de centrale is voorzien van een GSM-kiezer.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1.049,00

* Verplichte velden

Jablotron
alarmsystemen-bedrijf-beveiliging-woning-winkel-bewaking

Al meer dan 20.000 klanten hebben gekozen voor Pavento.

alarm-beveiliging-bedrijf-installeren-aanschaffen-goedkoop alarmsysteem

Al onze producten zijn altijd van hoge kwaliteit.

beveiligingssysteem-kopen-jablotron-huis-beveiligingscamera-plaatsen

Veilig betalen door SSL verbinding en levering binnen 2 werkdagen.

inbraak alarm kopen-huis beveiligingssysteem-prijzen-huis beveiliging alarm

Bel 088 - 730 1000 als u vragen heeft

beveiligingssysteem thuis-ant inbraak-alarm voor thuis-alarmsystemen-woning-prijzen

Wilt u advies? Vraag een gratis adviesgesprek aan

beveiligingssysteem-alarmsystemen-camera-camerasysteem-infrarood camera

Voordelige installatie door onze eigen gecertificeerde installateurs

Productbeschrijving

Details

Jablotron Oasis woningbeveiliging met GSM-kiezer

Deze woningbeveiliging kan worden aangepast aan uw wensen. Neem in dat geval contact met ons op, zodat we in overleg de gewenste instellingen voor uw specifieke situatie kunnen bepalen.

U ontvangt bovendien bij elke Jablotron woningbeveiliging een gratis programmeerkabel.

Wij kunnen deze woningbeveiliging vanzelfsprekend voor u programmeren. Samen met u nemen we de programmering door, zodat deze volledig aan uw wensen voldoet. Mocht er later nog iets aan het systeem moeten worden aangepast, bijvoorbeeld omdat het alarmsysteem naar een ander telefoonnummer moet bellen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

De woningbeveiliging set bevat:

- Jablotron Oasis centrale, inclusief accu en draadloze module.
- Nieuwste GSM-kiezer met doormelding naar uw eigen mobiele telefoon.
- 3x JA-83P draadloze bewegingsmelder.
- 3x JA-83M draadloos magneetcontact.
- 2x PC-02G proximity tag, waarmee u het alarm aan- en uit kunt zetten zonder code.
- Ja-81E Bedraad bedieningspaneel.
- JA-80L Bedrade binnensirene.
- Bevestigingsmaterialen en beveiligingsstickers.

Wij geven altijd op onze Jablotron Oasis woningbeveiliging 5 jaar garantie. U ontvangt bovendien bij elk Jablotron Oasis alarmsysteem of set een gratis programmeerkabel.

Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een draadloos bedieningspaneel, adviseren we om er een 12V-adapter bij te bestellen, zodat het bedieningspaneel niet in de slaapstand valt, of er een draadloze binnensirene bij te bestellen. Omdat een draadloos bedieningspaneel zonder adapter in de slaapstand valt, hoort u geen inloop- of uitlooppiepjesmeer. Deze komen dan uit de draadloze binnensirene.

Heeft de te beveiligen ruimte een uitbouw? Dan adviseren wij om de ramen aan de kant van de uitbouw ook te voorzien van een magneetcontact.

Extra informatie

Extra informatie

Korte omschrijving

Dit winingbeveiliging pakket bevat onder andere 3 draadloze magneetcontacten en 3 draadloze bewegingsmelders. Een compleet Jablotron Oasis alarmsysteem waarbij de centrale is voorzien van een GSM-kiezer.

Merk Jablotron

Beoordelen

Jablotron Oasis beveiliging Review door Theo
Prijs
Service
Kwaliteit
Nadat er afgelopen mij bij me was ingebroken had ik direct een alarmsysteem van de Mediamarkt aangeschaft en geïnstalleerd. Nadat ik het alarmsysteem had geïnstalleerd merkten ik gelijk dat het niet goed werkten. Het bereik stond op 433 MHz waardoor het niet mogelijk was mijn hele huis te beveiligen. Het alarmsysteem verbinden met mijn mobiele telefoon was een helse klus. Na de eerste week had ik al helemaal gezien met het alarmsysteem.

Ik besloot opzoek te gaan naar een hoogwaardig professioneel alarmsysteem. Na een tijdje zoeken kwam ik bij dit Jablotron Oasis alarm beveiligingspakket. Met dit beveiligingspakket kon ik mijn huis in één keer beveiligen. Nadat ik dit systeem had geïnstalleerd viel het mij gelijk op dat het van een zeer hoge kwaliteit is. De installatie was verrassend makkelijk, dit kwam mede door dat alles draadloos is. Ik kon de bewegingsmelders, sirene en magneetcontacten plaatsen waar ik wou. Dankzij de Jablotron app was het systeem makkelijk op mijn telefoon aan te sluiten. Deze app geeft de mogelijkheid om het alarmsysteem van afstand te bedienen.

Het alarmsysteem bedienen gaat simpel, mijn hele familie kan er mee omgaan. Het bedieningspaneel is zeer gebruiksvriendelijk. Vanaf nu werkt het alarmsysteem helemaal prima. Nog geen één keer een vals alarm gehad.

Ben zeer tevreden met dit alarmsysteem. Service van Pavento werkt helemaal prima!
(Geplaatst op 25-06-2015)
hoogwaardig alarmsysteem Review door Isa
Service
Kwaliteit
Prijs
In het begin was ik vooral opzoek naar goedkope alarmsystemen maar ik kwam toch tot de conclusie dat die makkelijk te saboteren zijn. Bovendien hadden vele goedkope alarmsystemen niet wat ik wilde. Bij dit Jablotron Oasis beveiligingspakket had ik in één keer alles wat ik zocht. Ik heb een winkel en vond het belangrijk dat hij op een professionele manier beveiligd is.

Met de handleiding en telefonische hulp van Pavento heb ik dit alarmsysteem helemaal zelf kunnen installeren. Alles werkt nu zoals ik had gewild en na de installatie heb ik nog geen dag gehad van vals alarm. (Geplaatst op 15-06-2015)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Jablotron Oasis alarm set 3 GSM-kiezer woningbeveiliging

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Service
Kwaliteit

Productvragen

Vragen en antwoorden:

Stel hier uw vraag over dit product en wij gaan deze zo snel mogelijk voor u beantwoorden

* Verplichte velden

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten