ABONNEMENTSVORMEN
Met het hoge aantal inbraken in Nederland is huisbeveiliging is geen overbodige luxe om uw inboedel, woning en gezin te beschermen. Als u uw huis niet beveiligd, heeft een inbreker gemiddeld maar 30 seconden nodig om uw huis binnen te dringen. Natuurlijk wilt u een inbraak voorkomen. Inbraakpreventie bestaat uit vele manieren om uw huis en dierbaren met beveiliging beter te beschermen en te zorgen voor een veilig gevoel. Met de NCP2 gecertificeerde beveiligingsystemen van Pavento Safe die 24/7 aangesloten zijn op een bemande meldkamer, zorgt u voor de beste bescherming van uw huis en familie.
VANAF 1 EURO PER DAG BEVEILIGD TEGEN INBRAAK!

Zorg voor optimale veiligheid met een gecertificeerd Safe pakket dat u naar wens kunt uitbreiden met extra componenten. Zo kunt u zelf een systeem samenstellen die aansluit bij uw situatie. Pavento Safe adviseert u graag over de mogelijkheden omtrent de optimale bescherming van uw woning of bedrijfsruimte.

Ga met een gerust hart van huis. Bedien uw alarmsysteem eenvoudig en op afstand via de app. Verder kunt u uw systeem bedienen met de afstandsbediening, toegangstag of code. Na de installatie wordt de bediening toegelicht door onze monteur.

SAFE BASIC
€ 1,00 PER DAG
SAFE COMFORT
€ 1,50 PER DAG
SAFE PREMIUM
€ 2,00 PER DAG
BEDIENING VIA APP
Ga met een gerust hart van huis. Bedien uw alarmsysteem eenvoudig en op afstand via de app. Verder kunt u uw systeem bedienen met de afstandsbediening, toegangstag of code. Na de installatie wordt de bediening toegelicht door onze monteur.
DRAADLOOS SYSTEEM
Voor onze draadloze alarmsystemen hoeven er geen kabels meer door uw woning te worden aangelegd, zo bespaart u op de installatiekosten en wordt de overlast beperkt. Niet alleen zijn onze draadloze alarmsystemen eenvoudig en snel te installeren, ze zijn ook erg gebruiksvriendelijk.
BEMANDE MELDKAMER
Het draadloze alarmsysteem van Pavento Safe is aangesloten op een bemande meldkamer. Daar waakt 24/7 een team over uw woning. Bij alarm neemt de alarmcentrale direct telefonisch contact met u op. Wanneer u onbereikbaar bent, bellen zij met de door u aangewezen sleutelhouder en indien nodig de hulpdiensten.
SERVICE & ONDERHOUD

De Safe alarmsysteem pakketten worden inclusief service & onderhoud aangeboden. Om de twee jaar komen wij bij u langs voor onderhoud aan uw alarmsysteem. Mocht u onverhoopt storingen aan uw systeem ondervinden, dan wordt dit kosteloos verholpen. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal werkend systeem.

AL VANAF 1 EURO PER DAG BEVEILIGD TEGEN INBRAAK
CAMERABEVEILIGING

Breidt uw alarmsysteem uit met een camera beveiligingspakket, zodat u vanaf uw werk of uw vakantieadres een oogje in het zeil kan houden. Bij een alarmering kunt u de live beelden vanaf elke locatie bekijken.
Camera’s werken niet alleen preventief. Wanneer er daadwerkelijk iets buit wordt gemaakt, wordt de pakkans van de dader(s) en het terugvinden van uw bezittingen vergroot dankzij de hoge beeldkwaliteit van onze camera’s.

ABONNEMENTSVORM

Het Safe BASIC pakket wordt in een abonnementsvorm aangeboden. U betaalt € 30,42 per maand voor het pakket, de installatie, service en onderhoud en de meldkamerdienst.

Het pakket is volledig naar wens uit te breiden met extra componenten, zoals bijvoorbeeld een extra PIR bewegingssensor, magneetcontact of afstandsbediening. Of kies voor het uitgebreider COMFORT of PREMIUM pakket.

BRANDDETECTIE
Om uw woning niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen brand te beschermen kunt u overwegen om rookmelders op uw systeem aan te sluiten. Deze melders detecteren rook, maar meten tevens de temperatuur van de omgeving. Zo is vroegtijdige detectie mogelijk en wordt u direct gewaarschuwd door een luid signaal en tevens wordt er melding verstuurd naar de meldkamer, zodat er snel gehandeld kan worden.
Scroll naar boven