VRAAG HET PAVENTO SAFE
WIJ HELPEN U GRAAG

Bent u niet zeker welk type alarmsysteem en/of camerabeveiling goed aansluit bij uw woning of bedrijfsruimte? Stuur ons vrijblijvend een bericht of neem telefonisch contact op via 088 – 730 1000

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
PAVENTO SAFE

088 730 1000
06 487 21355

Aventurijn 808
3316 LB Dordrecht

KvK: 58.744.568
BTW: NL.0839.88.646.B03

MEEST GESTELDE VRAGEN
Het is helaas niet toegestaan om prijzen te tonen bij beveiligingssystemen. Indien u een prijsopgave wenst, kunt u de gewenste producten toevoegen aan uw offerteaanvraag. Binnen 2 werkdagen ontvangt de prijsopgave. Stuurt u liever een email? Geen probleem, laat ons weten in welke producten u interesse heeft en u ontvangt vrijblijvend een offerte.
Ja, indien gewenst kan er vrijblijvend een adviseur naar u toekomen die een advies geeft m.b.t. de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Uw wensen worden besproken en gezamenlijk wordt er gekeken naar de inbraakgevoelige punten. Op basis van dit bezoek ontvangt u een offerte.
Ja, met onze eigen vakkundige monteurs installeren wij in heel Nederland. Ook op de Waddeneilanden kunnen wij uw beveiligingssysteem plaatsen.
Wanneer u een vraag heeft over uw alarminstallatie en/of een probleem wilt melden, kunt u ons een e-mail sturen of contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer 088 – 730 1000.
Een zoekgeraakte of gestolen tag of afstandsbediening kunt u gemakkelijk uit het alarmsysteem verwijderen. Indien u deze weer terug heeft gevonden kan hij eenvoudig weer worden geactiveerd. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
Ja, via de beschikbare app voor op uw telefoon kunt u eenvoudig het alarmsysteem op afstand in- en uitschakelen. Ook kunt u hiermee alle logs (meldingen, in-en uitschakelingen) van het alarmsysteem bekijken. Met de Jablotron Oasis heeft u hiervoor wel de gsm-module nodig.
Een buitensirene heeft een afschrikkende werking tegen inbraak. Wanneer u alleen een binnensirene heeft, wordt dit mogelijk door de buren gehoord, maar verder niet. Met een buitensirene wordt de gehele omgeving gewaarschuwd.
Ja, alle systemen zijn gecertificeerd en kunnen worden aangesloten op de meldkamerdiensten. De kosten voor de meldkamerdiensten bedragen € 182,- per jaar en onze 5-jarige overeenkomst is inclusief meldkamerdiensten.
Vanaf 2003 is het voor nieuwe woningen wettelijk verplicht om rookmelders in huis te hebben. Deze moeten aanwezig zijn in de centrale hal + alle verdiepingen waar mensen slapen. Pavento biedt gecertificeerde rookmelders aan die ook aangesloten kunnen worden op de centrale.
Jazeker, het alarmsysteem wordt standaard uitgerust met een binnensirene. Wij adviseren ook een buitensirene aan te schaffen, wat een preventieve werking heeft tegen inbraak. Een buitensirene is onderdeel van het Safe Alarm Basic+ pakket of kan als extra component worden besteld.
Ja, neem hiervoor contact op met onze klantenservice of gebruik het wijzigingsformulier.
Wanneer er een geverifieerd alarm is (2 meldingen van verschillende detectoren), wordt er eerst contact opgenomen met de opgegeven contactpersonen. Bij geen gehoor zal de meldkamer de politie inschakelen.
AL VANAF 1 EURO PER DAG BEVEILIGD TEGEN INBRAAK
Scroll naar boven