JABLOTRON 100

Het JABLOTRON 100 alarmsysteem past zich flexibel aan op de veiligheidseisen van elke woning. Onafhankelijke inschakeling van de individuele zones zorgt voor het bewaken van alleen de geselecteerde delen die op dat moment ingeschakeld dienen te zijn. Het alarm kan bijvoorbeeld gedurende de nacht ingeschakeld zijn voor de benedenverdieping, terwijl het alarm voor de bovenverdieping uitgeschakeld is, zodat u boven met een gerust hart gebruik kan maken van het toilet.

WAAROM EEN JABLOTRON 100 ALARMSYSTEEM?
FLEXIBEL

Het JABLOTRON 100 systeem biedt absolute vrijheid van keuze en laat zich makkelijk aanpassen aan de veiligheidsbehoeften van een woning of bedrijfsruimte. Plan het toepassingsgebied zoals u die wenst of  nodig hebt.

MULTIFUNCTIONEEL

JABLOTRON 100 beschermt niet alleen tegen inbraak, maar kan ook waarschuwen bij een beginnende brand. Het systeem detecteert niet alleen rook maar ook een toename van de temperatuur.

BESPAREND

De combinatie van het draadloze en bekabelde ontwerp van de JABLOTRON 100 spaart bij installatie niet alleen het gebouw, maar bespaart ook in uw portemonnee omdat een snelle montage mogelijk is.

VEILIG

Jablotron biedt u een zeker gevoel en optimale bescherming van een professioneel geïnstalleerd systeem met continue toezicht en betrouwbare berichtgeving in geval van nood, zodat u kunt handelen.

BEDIENING VIA APP
Ga met een gerust hart van huis. Bedien uw alarmsysteem eenvoudig en op afstand via de app. Verder kunt u uw systeem bedienen met de afstandsbediening, toegangstag of code. Na de installatie wordt de bediening toegelicht door onze monteur.
BEDIENINGSPANEEL
Het controlepaneel van het Jablotron 100 alarmsysteem kan bediend worden door maximaal 300 gebruikers. Ten behoeve van systeembesturing zijn er bus-bekabelde en volledig draadloze versies van de toegang modules. Deze zijn allemaal uitgerust met een RFID lezer, een toetsenbord en een display, afhankelijk van het model. Controle segmenten aangesloten op de modules passen een simpele stoplicht logica toe voor de eenvoudige bediening van de individuele secties, uitgangen, noodoproepen of systeem statusweergave. Doordat de controle segmenten fel groene en rode LED signalen hebben, is de status van de individuele secties en uitgangen van het JABLOTRON 100 systeem, voor iedere gebruiker direct begrijpelijk bij eerste gebruik. Het systeem wordt aangestuurd door het indrukken van de knop van het gewenste segment en bevestigd door een code in te voeren of het toepassen van een RFID-kaart of chip.
DETECTIE
Het JABLOTRON 100 alarmsysteem beschikt over 120 draadloze of bus-bekabelde zones voor detectoren, toetsenbord en controle modules, sirene en andere apparaat toewijzingen. Het systeem kan verdeeld worden in 15 secties. Het controlepaneel combineert de bus architectuur van draadloze connecties met de draadloze connecties van de individuele apparaten. De draadloze communicatie is gebaseerd op het nieuwe twee-weg dynamische JABLOTRON 100 transmissie protocol met behulp van een frequentie van 868 MHz. Het bereik van de communicator is enkele honderden meters bij directe zichtbaarheid en kan worden verlengd door de aansluiting van verdere radiomodules. Met het oog op een perfecte dekking van de bewaakte zone, kan het systeem drie radiomodules accommoderen. Het systeem biedt een breed scala van apparaten voor bus-bekabelde en draadloze verbinding voor afzonderlijk pandbeveiliging.
UITGANGEN EN SIGNALEN
Het Jablotron 100 alarmsysteem biedt 32 programmeerbare uitgangen. De status kan worden verzonden via de bus of draadloos naar PG uitgang modules, voor de controle van geselecteerde apparaten. De geselecteerde PG uitgang is toegewezen aan een voedingsmodule met een DIP-schakelaar. Een sectie inschakeling of PG uitgang activering wordt aangegeven door de rode LED van een bus-indicator. Alarm indicatie, systeem inschakeling en PG uitgang aan /uitschakelen wordt uitgevoerd door bedraad bus of draadloze sirenes in zowel binnen als buiten varianten met nieuwe, aantrekkelijke ontwerpen. De binnensirene bevat ook een drukknop met programmeerbare functies.
Scroll naar boven