CAMERA BASIC

Houdt een oogje in het zeil wanneer u van huis gaat met de camerabeveiliging van Pavento Safe.
Beveiligingscamera’s hebben een preventieve werking, maar wanneer er daadwerkelijk iets buit wordt gemaakt, wordt de pakkans van de dader(s) en het terugvinden van uw bezittingen vergroot, dankzij de hoge beeldkwaliteit van onze camera’s.

U heeft al een camerabeveiligingssysteem voor € 30,42 per maand van het topmerk Hikvision.

CAMERA BASIC PAKKET
Hikvision NVR met 2 IP Dome camera’s
Andere alarm- & camerapakketten
AL VANAF 1 EURO PER DAG BEVEILIGD TEGEN INBRAAK
BEDIENING VIA APP
Zodra het camerasysteem is aangesloten op uw internetverbinding, heeft u de mogelijkheid de beelden via de app op uw telefoon, tablet of computer te bekijken. Tevens is het mogelijk een melding te ontvangen zodra er beweging wordt gedetecteerd, zodat u indien nodig, de hulpdiensten kunt inschakelen.
CAMERABEWAKING

Houdt een oogje in het zeil wanneer u van huis gaat met camerabeveiliging van Pavento Safe. Camera’s werken niet alleen preventief, wanneer er daadwerkelijk iets buit wordt gemaakt, wordt de pakkans van de dader(s) en het terugvinden van uw bezittingen vergroot dankzij de hoge beeldkwaliteit van onze camera’s.

5 JAAR GARANTIE
Standaard wordt er 2 jaar garantie gegeven op alle Hikvision producten. Als erkend Hikvision installatiebedrijf bieden wij u 5 jaar garantie i.c.m. onze abonnementsvormen. Mocht u onverhoopt toch problemen ondervinden met uw camerabeveiligingssysteem, dan wordt dit kosteloos voor u opgelost.
HIK-CONNECT APP

De Hik-connect-app is ontwikkeld om te werken met DVR’s, NVR’s en IP-camera’s uit de Hikvision serie die de Cloud P2P-functie ondersteunen. Hiermee kunt u uw camera’s live op afstand bekijken. Het enige dat u hoeft te doen, is een account aanmaken en een apparaat aan het account toevoegen, waarna u kunt genieten van de realtime video van camera’s op wereldwijde schaal. Het stelt je ook in staat om opgenomen video af te spelen om elke mijlpaal van je leven te doorzoeken. Wanneer het bewegingsdetectiealarm van uw apparaat is geactiveerd, kunt u een instant-berichtmelding krijgen van de Hik-connect-app.

HIKVISION NVR DS-7604NI-K1/4P
De Hikvision 4 kanaals recorder DS-7604NI-K1/4P is voorzien van 4 PoE inputs, zo hoeft de IP camera niet meer apart voorzien te worden van een voeding. Nog nooit was IP-CCTV zo eenvoudig, de camera’s worden direct op de NVR aangesloten zonder tussenkomst van extra netwerk apparatuur. De NVR voorziet de camera’s automatisch van de juiste IP adressen. Hiermee is de installatie en configuratie vergelijkbaar met een analoge DVR. Indien de NVR gekoppeld is met een LAN netwerk met internet connectie, kan de NVR net als alle andere Hikvision recorders worden benaderd via een webbrowser of via de iVMS app.
Scroll naar boven