SAFE COMFORT

Voor slechts € 1,50 per dag bent u al beveiligd tegen inbraak met het Safe COMFORT alarmsysteem van Pavento. Zo kunt u zonder grote investering uw woning beveiligen. Safe COMFORT bestaat uit het Comfort pakket, installatie, service en onderhoud en de meldkamerdiensten (optioneel).

SAFE COMFORT PAKKET
JK-110 Enterprise LAN Kit
Overeenkomst duur
5 jaar:
Safe COMFORT
incl. meldkamerdienst
Aanvullende componenten
Andere alarm- & camerapakketten
FLEXIBEL

Het JABLOTRON 100 systeem biedt absolute vrijheid van keuze en laat zich makkelijk aanpassen aan de veiligheidsbehoeften van een woning of bedrijfsruimte. Plan het toepassingsgebied zoals u die wenst of  nodig hebt.

MULTIFUNCTIONEEL

JABLOTRON 100 beschermt niet alleen tegen inbraak, maar kan ook waarschuwen bij een beginnende brand. Het systeem detecteert niet alleen rook maar ook een toename van de temperatuur.

BESPAREND

De combinatie van het draadloze en bekabelde ontwerp van de JABLOTRON 100 spaart bij installatie niet alleen het gebouw, maar bespaart ook in uw portemonnee omdat een snelle montage mogelijk is.

VEILIG

Jablotron biedt u een zeker gevoel en optimale bescherming van een professioneel geïnstalleerd systeem met continue toezicht en betrouwbare berichtgeving in geval van nood, zodat u kunt handelen.

BEDIENING VIA APP
Ga met een gerust hart van huis. Bedien uw alarmsysteem eenvoudig en op afstand via de app. Verder kunt u uw systeem bedienen met de afstandsbediening, toegangstag of code. Na de installatie wordt de bediening toegelicht door onze monteur.
DRAADLOOS SYSTEEM
Voor onze draadloze alarmsystemen hoeven er geen kabels meer door uw woning te worden aangelegd, zo bespaart u op de installatiekosten en wordt de overlast beperkt. Niet alleen zijn onze draadloze alarmsystemen eenvoudig en snel te installeren, ze zijn ook erg gebruiksvriendelijk.
BEMANDE MELDKAMER
Het draadloze alarmsysteem van Pavento Safe is aangesloten op een bemande meldkamer. Daar waakt 24/7 een team over uw woning. Bij alarm neemt de alarmcentrale direct telefonisch contact met u op. Wanneer u onbereikbaar bent, bellen zij met de door u aangewezen sleutelhouder en indien nodig de hulpdiensten.
SERVICE & ONDERHOUD
Het Safe BASIC pakket wordt inclusief service & onderhoud aangeboden. Om de twee jaar komen wij kosteloos bij u langs voor onderhoud aan uw alarmsysteem. Mocht u onverhoopt storingen aan uw systeem ondervinden, dan wordt dit kosteloos verholpen. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal werkend systeem.
ABONNEMENTSVORM

Het Safe COMFORT pakket wordt in een abonnementsvorm aangeboden. U betaalt € 1,50 per dag voor het pakket, de installatie, service en onderhoud en de meldkamerdienst.

U kunt het pakket volledig naar wens aanpassen met extra componenten, zoals bijvoorbeeld een extra PIR bewegingssensor, magneetcontact of afstandsbediening.

BRAND DETECTIE

Om uw woning niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen brand te beschermen kunt u overwegen om rookmelders op uw systeem aan te sluiten. Deze melders detecteren rook, maar meten tevens de temperatuur van de omgeving. Zo is vroegtijdige detectie mogelijk en wordt u direct gewaarschuwd door een luid signaal en wordt er tevens een melding verstuurd naar de meldkamer, zodat er snel gehandeld kan worden.

Scroll naar boven